Kako sodelovati z nami?

 

Pogoji za sodelovanje

- podjetje je registrirano za ustrezno dejavnost in ima za to vsa potrebna dovoljenja

- podjetje uspešno posluje in redno izpolnjuje vse obveznosti iz poslovanja

- upoštevanje vseh posebnosti prodaje na daljavo preko spleta in prevzem obveznosti, ki izhajajo iz tega, pri čemer bo posebno pozornost posvetilo zagotavljanju spoštovanja objavljenih opisov, cen in rokov dobave ter pravici kupcev do odstopa od nakupa brez obrazložitve

- na svojem spletnem mestu ali v poslovnih prostorih morate imeti jasno določene cene vaših storitev oziroma izdelkov

- ponudba vključuje kvalitetne storitve oziroma izdelke

- natančno določite koliko strank lahko dnevno/tedensko/mesečno sprejmete

- kakovosten opis ponudbe in vsaj en fotografija

Vaš predlog za sodelovanje nam posredujte preko e-pošte kuponi@enaa.com.

 

Kako mi lahko pomagate pri poslovanju?

Pri poslovanju vam lahko pomagamo tako, da vam pripeljemo nove stranke, povečamo vidnost vašega podjetja lokalno / regionalno, oglašujemo vaše izdelke in storitve.

 

Kdaj bo moja ponudba objavljena?

Za objavo vaše ponudbe potrebujemo pravilno izpolnjeno in podpisano pogodbo, ter naročilnico z vsemi potrebnimi podatki. Za uspešen in pravočasen vpis ponudbe moramo prejeti vse omenjene dokumente oziroma informacije vsaj teden dni pred pričetkom oglaševanja na našem spletnem mestu.

 

Kdaj mi nakažete finančna sredstva od prodanih kuponov? 

Sredstva od prodanih kuponov vam nakažemo na vaš TRR v 30 dneh po zaključeni ponudbi. 

 

Koliko moram plačati za oglaševanje?

Za pripravo ponudbe, obilkovanje in oglaševanje vaše ponudbe, stroške plačilnih kartic ter vse ostale stroške zaračunamo 20% od prodanih kuponov - torej plačate provizijo le od prodanih kuponov. V primeru neuspele ponudbe vam ne zaračunamo nikakršnih stroškov!  

 

Splošni pogoji poslovanja

Smo zanesljiv partner in dajemo samo tiste obljube, ki jih lahko izpolnimo. Našo ponudbo in storitve razvijamo z mislimi na vas, vaša pričakovanja, vaše potrebe in vaše zadovoljstvo. Naše temeljno načelo je upoštevanje zakonodaje in pravnega reda. Najpomembnejše točke smo zbrali na strani Splošni pogoji poslovanja.


Kontaktirajte nas in pričnite širiti krog vaših kupcev in uporabnikov že danes

Opišite nam na kratko vaše podjetje, dejavnost, storitev oziroma izdelek, ki bi ga želeli oglaševati na našem spletnem mestu na naš naslov e-pošte kuponi@enaa.com.

Naši piškoti ne škodijo, o čemer se lahko prepričate na strani: nastavitve, a brez njih vam ne moremo omogočiti običajnih funkcionalnosti za sodobnega kupca. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh. V redu