Kredit takoj

 

Vse potrebno uredite pri nas na Savski 3a v Ljubljani, vsak delovni dan od 8.00 do 16.00 ure. Obisk banke ni potreben. Po oddaji naročila preko spleta se v roku treh dni oglasite pri nas in sklenete pogodbo. Celoten postopek odobritve kredita traja približno pol ure. Kredit lahko odplačujete od 3 do 36 mesecev. Najvišji znesek je 4.000 €, minimalni obrok 20 €.

Podjetje Gambit Trade d.o.o. ima s Poštno banko Slovenije sklenjeno pogodbo o kreditnem posredovanju, zato lahko nakup ali opravljene storitve plačate z ugodnimi krediti Poštne banke Slovenije imenovanim kredit Takoj.

Izjava banke o pooblastitvi bančnega kreditnega posrednika

Kdo lahko najame kredit?

Kredit Takoj lahko najamete:

 • če ste polnoletni državljan s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji,
 • če prejemate redni priliv (plača ali pokojnina) na osebni račun pri eni od bank v Sloveniji,
 • če vaš redni priliv ni nižji od neto minimalne plače,
 • če nimate neplačanih obveznosti,
 • za kredit lahko kot enaA kupci zaprosijo tako komitenti kot nekomitenti banke.


Kako do kredita? Katere dokumente potrebujete?

Kredit Takoj se odobri le na podlagi izstavljenega računa oz. predračuna. Preko enaA.com oddate naročilo in v enaA košarici zberete način plačila:

 • Kredit TAKOJ (do 36 mesecev)

Po oddaji naročila se v roku treh delovnih dni zglasite pri nas, na Savski 3a v Ljubljani, vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro ter sklenete pogodbo. S seboj prinesite naslednje dokumente:

 • veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list),
 • bančno kartico,
 • davčno številko,
 • originalni zadnji mesečni bančni izpisek osebnega računa,
 • originalno plačilno listo plače ali odrezek pokojnine, ki je knjižena na zadnjem bančnem izpisku.

V vašem imenu bomo podatke posredovali PBS d.d. in po odobritvi kredita naročene izdelke dostavili na vaš naslov.


Višina kredita

S hitrimi krediti Takoj lahko plačate celoten nakup, vključno s stroški kredita, lahko pa samo del nakupa v znesku, ki ga sami določite. Višina odobrenega kredita je odvisna tudi od vaših rednih prejemkov in že prevzetih mesečnih obveznosti.

 • 4.000 evrov je maksimalni znesek kredita Takoj in hkrati maksimalni znesek vseh aktivnih tovrstnih kreditov pri vseh bankah. Pri predhodno odobrenih kreditih se upošteva znesek odobrenega kredita in ne stanje neodplačanega dolga.
 • Seštevek vseh obrokov iz naslova tovrstnih ugodnih kreditov pri Poštni banki Slovenije lahko znaša največ 20 % rednega priliva.
 • Minimalni znesek anuitete znaša 20,00 EUR.


Doba odplačevanja kredita

Kredit lahko odplačujete od 3 do 36 mesecev. Kredit vračate v mesečnih anuitetah, ki jih plačujete s trajnim nalogom s svojega osebnega računa.

Obrestna mera in stroški kredita

Obrestna mera znaša 7,00 % za kratkoročne kredite (od 3 do 12 mesecev) in 7,50 % za dolgoročne kredite (od 13 do 36 mesecev).

Strošek odobritve kredita znaša 1,50 % od zneska odobrenega kredita, najmanj 30,00 EUR.

Kredit se zavaruje s plačilom zavarovalne premije pri Zavarovalnici Triglav in sicer 3,83 % za kratkoročne kredite ter 4,47 % za dolgoročne kredite. Zavarovalna premija se obračuna na skupni znesek vračila kredita.

Izdelki iz naše ponudbe kjer kupcem omogočamo nakupe s krediti brez stroškov odobritve kredita ali brez stroškov zavarovanja kredita so posebej označeni.

Dodatne informacije:Če potrebujete dodatne informacije ali pojasnila o vsebini na tej strani, nam vaše vprašanje posredujte na naš kontaktni naslov!

Naši piškoti ne škodijo, o čemer se lahko prepričate na strani: nastavitve, a brez njih vam ne moremo omogočiti običajnih funkcionalnosti za sodobnega kupca. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh. V redu